The Wedding Pianists Home Blog Reviews Over ons Muziek Contact

Reviews

Van Ester en Hindrik:

★★★★★

Afgelopen vrijdag 20 september 2019 zijn wij getrouwd. Folkert kwam tijdens het diner spelen. We hebben genoten van het mooie pianospel op de achtergrond. Het gaf echt extra sfeer! Achteraf hebben we ook veel positieve reacties van onze gasten gehad. Bedankt Folkert!


Van Bram en Sanne uit Utrecht:

★★★★★

"In de zomer van 2018 zijn wij getrouwd bij Fort Vechten. We houden veel van muziek en wilden graag zo veel mogelijk live muziek tijdens onze dag. We hadden het geluk dat Folkert en Sabine wilden spelen tijdens onze ceremonie. Vooraf hebben we besproken wat de sfeer en planning was van de ceremonie. We hadden 1 verzoek nummer maar voor de rest lieten we ons inspireren door hun idee├źn. Deze sloten goed aan bij ons. Wat fijn is, is dat Folkert en Sabine zich inleven in het gevoel van de dag, en dit in hun muziek doorvertalen. Erg bijzonder. Dit zie je bijvoorbeeld goed terug in de improvisatie stukken van Folkert. Hun piano-stukken maakte onze ceremonie persoonlijk en bijzonder. Achteraf heel veel complimenten van vrienden en familie gekregen over de muziek. Daarnaast zijn het erg lieve mensen met veel liefde en passie voor wat ze doen en voeren dit professioneel uit."


The Wedding Pianists

Wij spelen piano muziek tijdens bijzondere momenten. Met een speciaal verzoekje, improvisatie of een prachtig klassiek pianostuk maken wij de sfeer van je bruiloft, ceremonie, receptie of diner heel persoonlijk. Met onze muziek laten we je echt even stilstaan bij een speciaal moment. Lees onze blog, bekijk onze video's, kortom: laat je inspireren!