The Wedding Pianists Home Blog Reviews Over ons Muziek Contact

Dit doet live muziek op je trouwdag

The Wedding Pianists

25 juni 2019, door Sabine

Wist je dat slechts 9% van alle bruidsparen kiest voor live muziek tijdens de ceremonie?* Regelmatig hoor je nog wel verhalen dat een huwelijksceremonie een beetje langdradig is geweest, of misschien zelfs wel een beetje saai. Maar het is natuurlijk jullie speciale moment! En de ceremonie is toch wel het belangrijkste onderdeel van de trouwdag.

Juist een plechtig moment kan zó prachtig en persoonlijk zijn. Denk bijvoorbeeld nog maar eens terug aan de bruiloft van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Wat kun je je nog herinneren van hun bruiloft? Als we Google mogen geloven is het niet de locatie of zelfs niet de jurk waar de mensen het meeste op zoeken, maar de traan, de accordeon en de muziek. En dat is ook logisch natuurlijk! Want de emotie die opkwam bij Máxima was oprecht en prachtig om te zien en raakte ons allemaal.

Google resulaten bruiloft Koning Willem Alexander en Maxima

Het prachtige instrumentale stuk Adiós Nonino dat werd gespeeld door accordeonist Carel Kraayenhof had een speciale betekenis voor de bruid. Het is ongelofelijk mooi als er tijdens de huwelijksceremonie een nummer gespeeld wordt voor het bruidspaar waar ze een bijzondere herinnering aan hebben. Maar live muziek geeft altijd een diepere betekenis aan de huwelijksceremonie en die speciale emotie is wat de gasten echt zal raken en wat ze zullen onthouden.

Heb jij al nagedacht over live muziek tijdens je huwelijksceremonie? Is er een nummer of muziekstuk dat een speciale betekenis heeft voor je?

Stuur ons een berichtje als je interesse hebt!

* Volgens www.theperfectwedding.nl

Vind je het leuk om de hoogte te blijven van onze blog? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.


The Wedding Pianists

Wij spelen piano muziek tijdens bijzondere momenten. Met een speciaal verzoekje, improvisatie of een prachtig klassiek pianostuk maken wij de sfeer van je bruiloft, ceremonie, receptie of diner heel persoonlijk. Met onze muziek laten we je echt even stilstaan bij een speciaal moment. Lees onze blog, bekijk onze video's, kortom: laat je inspireren!